Overzicht nieuwsberichten

Op zondag 8 oktober gaat op het fort van Hoboken de jaarlijkse eigenzinnige, niet gesubsidieerde kunstmarkt "Brialmontmartre" door. Dit is reeds de 4de editie.

Fort 8 is een beschermd monument, en dus is het gewoon hun plicht jaarlijks deel te nemen aan dit evenement.

Tejater Navenant (Hoboken), één van onze vaste klanten, is nog op zoek naar 2 actrices tussen de 40 en 60 jaar voor de nieuwe productie 'De Blinde lasser van Cockerill Yards'.

Het uitlichten van grotere oppervlakken kon tot hiertoe enkel in een witte kleur door grote toneelspots van 2000W elk. Hierbij was steeds een grote hoeveelheid energie nodig, ook de lampen hadden een redelijk korte levensduur.

Vanaf heden kan u delen van een evenement onder water zetten, zonder nat te worden. Sinds zaterdag 20 mei 2017 heeft SC Soundprojects namelijk een nieuw lichteffect beschikbaar in het assortiment.

Radio Hoboken biedt gratis promotie aan voor Hobokense verenigingen.
Als vaste leverancier van technische diensten, helpt SC Soundprojects graag mee aan de verspreiding van dit goede nieuws!

Een aantal dagen terug kreeg SC Soundprojects het bericht dat onze website-host zijn activiteiten zal stopzetten. Helaas is het voor onze host niet mogelijk om uit de kosten te komen en zit er niets anders op dan de webruimte te verwijderen