Overzicht nieuwsberichten

Om technische onze technische ondersteuning nog toegankelijker te maken, komt SC Soundprojects naar je toe met een infostand op zondag 16 september. Onze infostand is te vinden in de van amstelstraat ter hoogte van huisnummer 84 tijdens het jaarmarktweekend van Hoboken.

Fort 8 opent de deuren voor de jaarlijkse open monumentendag. Neem een kijkje, en ontdek het goed bewaarde fort 8 in Hoboken op 9 september 2018 van 10 tot 18u!

Ook dit jaar neemt Fort 8 in Hoboken deel aan de fortengordel.
Naast de vaste activiteiten, zijn er ook een hoop nieuwe dingen te beleven!

Om technische onze technische ondersteuning nog toegankelijker te maken, komt SC Soundprojects naar je toe met een promostand op zaterdag 14 april. Onze promostand is te vinden op het grasveld van de Aartselaarstraat te Hoboken. Ook verkopen wij enkele tweedehands producten op de rommelmarkt.

We merken dat mensen het leuk vinden om SC Soundprojects te volgen, en op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes. Facebook zal echter binnenkort iets veranderen aan de werking van de 'tijdlijn' waardoor u onze berichten mogelijk niet meer te zien krijgt. Door één druk op de knop kan u er echter zeker van zijn dat u...

Op zondag 8 oktober gaat op het fort van Hoboken de jaarlijkse eigenzinnige, niet gesubsidieerde kunstmarkt "Brialmontmartre" door. Dit is reeds de 4de editie.

Fort 8 is een beschermd monument, en dus is het gewoon hun plicht jaarlijks deel te nemen aan dit evenement.

Tejater Navenant (Hoboken), één van onze vaste klanten, is nog op zoek naar 2 actrices tussen de 40 en 60 jaar voor de nieuwe productie 'De Blinde lasser van Cockerill Yards'.

Het uitlichten van grotere oppervlakken kon tot hiertoe enkel in een witte kleur door grote toneelspots van 2000W elk. Hierbij was steeds een grote hoeveelheid energie nodig, ook de lampen hadden een redelijk korte levensduur.