Professionele apparaten

SC Soundprojects beschikt over voldoende apparatuur om een klein tot middelgroot evenement van geluid te kunnen voorzien.

Er wordt vooral gebruik gemaakt van merken als Soundcraft, DBX, RCF en Beyma.

Deze merken zijn terug te vinden bij vele professionele verhuurbedrijven en in geluidstechnische installaties voor evenementen.

Complete installatie

In het assortiment zijn ook randapparaten terug te vinden zoals microfoons (zowel dynamisch zang/spraak als consensator), mengpanelen, versterkers, DI-boxen en een equaliser.

Vanzelfsprekend is er ook een breed aanbod aan bekabeling.

Signaalkabel en luidsprekerkabel in verscheidene lengtes om het geluid zo zuiver mogelijk rond te brengen.

Groot(s) geluid

Een gewoon basissysteem voor achtergrondmuziek, of iets meer?

SC Soundprojects biedt luidsprekers voor publiek en voor op het podium.

Op dit moment beschikt SC Soundprojects over voldoende luidsprekers, versterkers en bekabeling om een doorsnee band te versterken, of om grote locaties zoals pleinen of straten van geluid te voorzien.

Minder kabel? Meer veiligheid!

Ook beschikt SC Soundprojects over een multikabel met stageblock. Hierdoor is het mogelijk door één kabel 20 (verschillende) signalen door te geven, tegelijkertijd, zonder dat er extra kabel nodig is. Naar veiligheid toe is dit een pluspunt. Hoe minder kabels er gelegd moeten worden, hoe minder kans op valpartijen. Deze kabel wordt vooral gebruikt bij live-optredens en is 30 meter lang!

Evenementen op buitenlocatie

Gaat uw evenement buiten door? Geen probleem! SC Soundprojects beschikt over een kleine tent om de besturing van het hele evenement in op te bergen. Vanuit deze tent.
Verder kan de meeste apparatuur zonder problemen een aantal natuurelementen aan
Ook koudere temperaturen  of zelfs vriesweer vormen geen probleem, ideaal voor kerstmarkten!

Achtergrondmuziek

Voor iets rustigere evenementen zoals rommelmarkten, schoolfeesten, kerstmarkten of opendeurdagen is achtergrondmuziek zeker een meerwaarde. Achtergrondmuziek moet gezellig zijn, daarom is een grote installatie niet altijd nodig. Kleinere luidsprekers, vaak in hoekjes of onopvallende locaties, zorgen voor een zuiver geluid, zonder hinderlijk te zijn voor de bezoekers van uw evenement.