Uitgebreid aanbod

U kan bij SC Soundprojects ook terecht voor de belichting van uw evenement. Van DJ-verlichting tot het uitlichten van een podium voor een band. Met een uitgebreid aanbod aan professionele verlichting zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

Lichteffecten

Ook kleurrijke verlichting is mogelijk! Fuiven, feestjes of disco, samen bekijken we de mogelijkheden. Figuren in allerlei kleuren, bewegend licht, watereffecten of stroboscopen. Dit eventueel aangevuld met rook van een rookmachine.

Grote oppervlakten

Vier grote, krachtige halogeenlampen garanderen een basislicht over verscheidene vierkante meters. Ook zijn er energiezuinige LED-varianten in het assortiment. Deze hebben meer functies en kunnen ook in kleur projecteren.

Sfeerlicht

SC Soundprojects heeft jaren ervaring op het gebied van sfeerverlichting. De meeste lampen in het assortiment zijn geschikt voor uplighting, een speciale vorm van sfeerverlichting waarbij lampen van de vloer af naar omhoog schijnen. Dit kan in één of meerdere kleuren naar u keuze.

Lichtsturing

De verlichting wordt bediend door extra moderne digitale lichtsturingen. Er zijn ook analoge lichtsturingen ter beschikking zoals nog steeds gebruikt wordt in de professionele licht- en theatertechniek, inclusief aangepaste bekabeling.
Talloze mogelijkheden, aanpasbaar aan uw evenement.

Verlichting buiten

Gaat uw evenement door op een buitenlocatie? Geen probleem! Ook onder tenten kan verlichting geplaats worden. Geen ophangmogelijkheden? Dan is er voldoende statiefmateriaal ter beschikking. Zelfs bij wind en vriesweer, is licht op uw evenement een zekerheid!

SC Soundprojects beschikt ook over verlichting, die populair was in de jaren 80 en 90.
Zo kunnen wij een evenement voorzien van originele discoverlichting.
Onze lichtsturingen zijn aangepast om het vroegere disco-effect na te bootsen.