Rookmachine

Rook kan een extra dimensie geven aan tal van evenementen. Denk maar aan feesten en op podia. Rook maakt de weg van het licht zichtbaar, waardoor het lijkt alsof het licht meer op de voorgrond staat. Het publiek zal meer bij de show betrokken worden, omdat de ruimte waarin het evenement plaats vindt veel groter lijkt.

Door het gebruik van de rookmachine is het mogelijk de meeste ruimten volledig van rook te voorzien. De hoeveelheid kiest u zelf. Het is zelfs mogelijk een ruimte met zoveel rook te vullen, dat het aanwezige licht weggenomen wordt. 

Bellenblaasmachine

Een bellenblaasmachine is te vergelijken met een gewone handbellenblaas. Het verschil is dat de machine de bellen met een grotere snelheid produceert en ze verder weg de lucht in blaast.

Dit effect is zeer geliefd bij evenementen waar kinderen rondlopen. Ook worden bellen soms over het aanwezige publiek geblazen als extra effect.

Het effect kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, bevat een vloeistof die sterk vergelijkbaar is met de vloeistof in een handbellenblaas. De bellen zijn dus gewoon kapot te prikken en zijn niet schadelijk voor de gezondheid.

Lichteffecten

In het assortiment zijn buiten gewone lampen, ook lichteffecten beschikbaar.

Voorbeelden hiervan zijn lampen die bepaalde (bewegende) figuren of kleuren projecteren zoals sterren, spiralen, cirkels of vierkantjes.

Ook zijn er effecten die maar één effect kunnen projecteren, zoals het golvende water-effect op de foto bovenaan. De kleuren van dit effect zijn naar wens aan te passen, ook kleurovergangen zijn mogelijk.

Vaak geven lichteffecten een extra dimensie aan een evenement als ze gecombineerd worden met de rookmachine.